Teambuilding

Waarom een training teambuilding?

Samen aan het werk of samenwerken? Deze kleine nuance in de formulering kan grote gevolgen hebben voor uw team. Écht samenwerken hangt samen met de mate waarin teamleden aandacht hebben voor de gemeenschappelijke doelen en de individuele kwaliteiten die worden ingezet om deze doelen te realiseren. Onderling vertrouwen en oog voor de communicatie is daarbij zeer belangrijk.

Tijdens de teambuilding training van Reframe krijgen de deelnemers inzicht in de drijfveren en kwaliteiten van elkaar en van zichzelf. Er wordt gewerkt aan betere communicatie, afstemming van kwaliteiten en een open cultuur. Gevoelige zaken worden bespreekbaar, iedereen kan het beste uit zichzelf halen, het werkplezier neemt toe en er wordt efficiënter gewerkt.

Teambuilding klein
Pdf

Download de folder 'Teambuilding'

Download 
achievement-agreement-arms-1068523

Hoe werkt een training teambuilding?

Reframe helpt teams bij het praktisch vormgeven van de gemeenschappelijke doelen, gedeelde criteria en het juist inzetten van de individuele kwaliteiten van de teamleden. Al deze elementen worden ‘uitgelijnd’, zodat de neuzen dezelfde kant op komen te staan. Een groep individuen wordt zo een hecht team.

De trainers van Reframe hebben ruime ervaring op het gebied van coaching, samenwerken, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze hanteren een unieke werkwijze die praktisch, duidelijk en herkenbaar is. Het doel is altijd om het beste uit de deelnemers te halen. De mate waarin de training praktijkgericht, informeel of interactief is, wordt volledig op uw wensen afgesteld.

locaties

Het is mogelijk de training of workshop incompany / inhouse bij u op de (werk) locatie verzorgd te krijgen, maar andere locaties zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Voor alle opties met betrekking tot de trainingen en locaties kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

Mindsonar®

Een teambuilding verzorgd door Reframe kunt u combineren met Mindsonar®, een denkstijlanalyse waarmee we uw manier van denken, waarnemen en handelen in kaart brengen. Op basis hiervan stellen we concrete leerdoelen op waaraan we gedurende het traject gaan werken. Meer weten over Mindsonar® ? Lees verder.

Wat is er mogelijk voor training?

Reframe biedt de teambuilding training in een eendaagse en tweedaagse variant aan. Daarnaast verzorgt Reframe op aanvraag een teamtraject, waarbij voor een langere periode wordt gewerkt aan het behalen van de door het team vastgestelde doelen. Klik hier voor meer informatie over de verschillen tussen het aantal dagdelen.

Voorafgaand aan de training bespreken we graag met u wat de speerpunten en leerdoelen zijn. Op basis hiervan stellen wij een interactief programma samen dat hier helemaal op is toegespitst. U bent dus verzekerd van op maat gemaakte teambuilding.

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op