Coachingstraject

Waarom beginnen aan een coachingstraject?

U bent gedreven, hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en aan het realiseren van ambities. Dan is het vervelend als bepaalde zaken u daarin belemmeren. Heeft u veel last van stress? Spelen er conflicten met collega’s? Komt u niet los van vastgeroeste gewoonten? Of bent u zo nu en dan onzeker? Het maakt niet uit wat de oorzaak is; met een coachingstraject van Reframe gaat u actief aan de slag om dit soort beperkingen de kop in te drukken en werkt u aan verandering.

Reframe coachingstraject blad 1
PDF

Download de folder 'coachingstraject'

Download 

Wij bieden ook de training: 'Mentale weerbaarheid' op basis van Open inschrijving, klik hier.

Hoe werkt zo'n coachingstraject?

Een coachingstraject van Reframe is helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie. Samen met een betrokken en gedreven coach werkt u aan concrete leerdoelen. We werken aan problemen waar u tegenaan loopt, schuiven uw kwaliteiten naar de voorgrond en uw valkuilen naar de achtergrond. Dat stelt u met begeleiding van een coach in staat om recht op uw doelen af te gaan, zonder daarbij belemmerd of afgeleid te worden.

klein_coachingstraject

Wat doen we tijdens een coachingstraject?

Een coachingstraject begint met bewustwording. Dat doen we bij Reframe met Mindsonar®. Deze techniek geeft inzicht in uw kwaliteiten, valkuilen en belemmeringen. Op basis hiervan stellen we persoonlijke doelen op en maken we een plan van aanpak. We gaan heel gericht aan uw doelen werken; u leert uw gedrag in de juiste richting te sturen, zodat u het gewenste doel kunt bereiken.

In totaal vinden er ongeveer 5 gesprekken plaats. Na afloop van elke sessie maakt u een taakopdracht en een reflectieverslag. Aan het eind is er een evaluatiemoment. We bekijken dan hoe het traject het best kan worden voortgezet. Eén ding staat vast: we gaan door totdat er structurele verbetering merkbaar is en er een verandering in uw denken plaatsvindt. Voor minder doen we het niet!

Aan dit coachingstraject zijn geen specifieke voorwaarden m.b.t. instroomeisen, vooropleiding en/of opleidingsniveau vereist.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Mindsonar®

Uw manier van denken bepaalt in sterke mate hoe u zich voelt en hoe u handelt. Dat geldt voor individuen, maar ook voor teams en organisaties. Met de Mindsonar® wordt uw persoonlijke – of die van uw team of organisatie – manier van waarnemen, denken en handelen in kaart gebracht. Mindsonar® meet niet wat u denkt, maar hoe u denkt... lees verder.

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

mindsonar

Neem vrijblijvend contact met ons op