Contact

Graag beantwoorden wij al uw vragen! U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen via onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Brochure pagina klein voor social media

Vraag nu de gratis brochure aan met het trainingsaanbod van Reframe! Vermeld in uw bericht dat u graag de brochure ontvangt en wij verzenden deze binnen 2 werkdagen. Wij organiseren ook geregeld workshops en lezingen ter kennismaking. Meld u aan voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte!

Certificering en kwaliteitskeurmerken.

Sinds 2008 is Reframe een door Cedeo erkend opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Tevens heeft Reframe het NRTO keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Sinds 2010 staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van btw aan te bieden. Voor meer informatie klik hier.

certificaten

Locaties

Het is mogelijk de trainingen, coaching of workshops incompany / inhouse bij u op de (werk) locatie verzorgd te krijgen, maar andere locaties zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Voor alle opties met betrekking tot de trainingen en locaties kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.