Contact

Graag beantwoorden wij al uw vragen! U kunt direct contact met ons opnemen op telefoonnummer 013 580 1536 of via email: info@reframe.nl. Heeft u liever dat wij u benaderen vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Certificering en kwaliteitskeurmerken.

Sinds 2008 is Reframe een door Cedeo erkend opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfssopleidingen. Tevens heeft Reframe het NRTO keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Sinds 2010 staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van btw aan te bieden. Voor meer informatie klik hier.

certificaten

Locaties

Het is mogelijk de trainingen, coaching of workshops incompany / inhouse bij u op de (werk) locatie verzorgd te krijgen, maar andere locaties zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Voor alle opties met betrekking tot de trainingen en locaties kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.