Training ' omgaan met lastig en agressief gedrag '

Omgaan met lastig en agressief gedrag

Waarschijnlijk zijn uw werkzaamheden niet primair gericht op het aanpakken of tegengaan van agressie of geweld. Toch kunt u te maken krijgen met lastig en /of agressief gedrag. Een werkdag die rustig en aangenaam begint, kan plotseling omslaan. Als een situatie uit de hand dreigt te lopen, dient u het hoofd koel te houden. Maar juist als u onder spanning staat, kan dat een pittige opgave zijn. Bij de agressietraining “omgaan met lastig en agressief gedrag” leert u rustig te blijven, de situatie in te schatten en op gepaste en professionele wijze te handelen.

Reframe Omgaan met lastig en agressief gedrag blad 1
PDF

Download folder 'Omgaan met lastig en agressief gedrag'

Download 

Wat houdt de training in?

Wij gaan bij onze trainingen altijd uit van de persoon. Hoe reageert u in spannende situaties? Waarom reageert u zo? En is dat wel de beste manier? Deze zelfkennis vormt het perfecte vertrekpunt voor de rest van de training. Vanaf daar kijken we naar het doeltreffend handelen tijdens en na een agressieve gebeurtenis. De focus ligt hierbij op het versterken van uw eigen kwaliteiten, op de manier van handelen die bij u past.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze trainers bieden wij een uitgebalanceerd programma. De praktijkgerichte agressietraining is opgebouwd uit discussies, individuele oefeningen, groepsopdrachten, praktijksimulaties met acteurs. De inhoud van de training in combinatie met onze unieke werkwijze zorgen voor een gegarandeerd resultaat.

Omgaan met lastig en agressief gedrag 1.3

Wat zijn de mogelijkheden?

Reframe biedt de training “omgaan met lastig en agressief gedrag” in een eendaagse en tweedaagse variant aan. Daarnaast verzorgt Reframe op aanvraag workshops (minimaal 1 dagdeel) of een presentatie/lezing m.b.t. het onderwerp omgaan met agressie. Klik hier voor meer informatie over de verschillen tussen het aantal dagdelen.

De training gaat gepaard met een uitgebreid voortraject waarbij we samen met uw organisatie leerdoelen gaan opstellen. Door onze gedegen kennis op het gebied van agressie weten we de trainingen naadloos aan te passen aan een specifieke doelgroep of branche.

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen over agressietraining? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Veiligheidsadvies over het omgaan met lastig en agressief gedrag

Onze trainers hebben jarenlange ervaring met trainingen in het omgaan met spanningsvolle situaties. Hier kunt u uw voordeel mee doen. Niet alleen tijdens de training maar ook daarvóór. Wij komen namelijk graag naar uw bedrijf toe voor veiligheidsadvies. Zo kunt u de trainingen bijvoorbeeld combineren met advies over uw agressiebeleid, beveiliging of agressie opvang team. Klik hier voor meer informatie over onze adviesmogelijkheden.