Coaching on the job

Waarom coaching on the job?

In de praktijk gebeurt het. Dus kunt u dáár ook het beste werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. Daarom verzorgt Reframe “coaching on the job”, een vorm van individuele begeleiding waarbij de coach aanwezig is op uw werkplek. U werkt heel gericht aan uw persoonlijke doelen en leert belemmeringen te elimineren. De praktische toepasbaarheid en het leerrendement zijn hierdoor optimaal!

Coaching on the job klein
PDF

Download de folder 'coaching on the job'

Download 

Hoe werkt coaching on the job?

De ontmoetingen met uw coach vinden plaats binnen uw werkomgeving. Deze wijze van coaching is om meerdere redenen zeer effectief.

Ten eerste: als u merkt dat er belemmeringen zijn bij het bereiken van uw doelen, maar u niet precies weet wat deze zijn, krijgt de coach hier snel zicht op. Hij/zij is fysiek aanwezig op uw werkplek en ziet snel waar de schoen wringt. Zo kunt u heel gericht aan een oplossing werken, in plaats van in het wilde weg wat dingen uit te proberen.

Ten tweede: u hoeft de dingen die u leert niet meer te vertalen naar uw eigen werksituatie. U kunt samen met uw coach heel gericht aan uw leerdoelen werken binnen uw eigen werkzaamheden.

american-3385073_1920

Wat houdt de coaching in?

De inhoud van de coaching is volledig afhankelijk van uw eigen doelen, ambities, valkuilen en kwaliteiten. Een coachingstraject van Reframe begint met Mindsonar®, een denkstijlanalyse waarmee we uw manier van denken, waarnemen en handelen in kaart brengen. Op basis hiervan stellen we concrete leerdoelen op waaraan we gedurende het traject gaan werken.

Samen met een coach gaat u actief aan de slag met uw leerdoelen. Na elk contactmoment maakt u een taakopdracht en reflectieverslag. Na afloop van het traject vindt een evaluatie plaats.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze coaches!

Aan dit coachingstraject zijn geen specifieke voorwaarden m.b.t. instroomeisen, vooropleiding en/of opleidingsniveau vereist.

Mindsonar®

Uw manier van denken bepaalt in sterke mate hoe u zich voelt en hoe u handelt. Dat geldt voor individuen, maar ook voor teams en organisaties. Met de Mindsonar® wordt uw persoonlijke – of die van uw team of organisatie – manier van waarnemen, denken en handelen in kaart gebracht. Mindsonar® meet niet wat u denkt, maar hoe u denkt... lees verder.

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op