Referenties

Bent u benieuwd wat klanten vinden van de samenwerking met Reframe? Op deze pagina vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen of wilt u meer referenties en beoordelingen inzien? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

1.politie

Reframe verzorgt maatwerk trainingen en opleidingen voor de Nederlandse Politie. Al sinds 1997! Wij zijn een serieuze partner voor diverse opleidingen zoals Situatie Georiënteerd Politie Optreden (SGPO) voor leidinggevende en uitvoerende politiemedewerkers. We hebben speciale modules ontwikkeld, waarbij u doelgericht kunt werken aan situatie georiënteerde vaardigheden:

– SGPO algemeen
– SGPO horecamodule
– SGPO voetbalmodule

Bovendien verzorgen we al jaren de Officier van Dienst-opleiding en de politietrainingen Conflicthantering en Effectief samenwerken.

Werkwijze van onze politietrainingen
Door hun jarenlange ervaring kunnen de docenten van Reframe zich als geen ander verplaatsen in verschillende teams en werkgebieden. Bij Reframe gaan we voor een complete aanpak. Eerst verdiepen we ons in de regio, het team en de leerdoelen. Op basis daarvan stellen we een doelgericht ontwikkeltraject samen.

Een politietraining of –opleiding: voor wie?
De politietrainingen en -opleidingen van Reframe helpen u en uw team om sprongen te maken op professioneel vlak, effectiever te werken en ‘in control’ te zijn in elke situatie. Mens en team staan bij ons altijd centraal!

Voion-logo

Reframe verzorgt trainingen op maat voor het voortgezet onderwijs en staat in de inkoopwijzer van het Voion, arbeidsmarkt en opleidingsfonds van het voortgezet onderwijs. In deze inkoopwijzer zijn alleen trainingbureau's opgenomen die branchegericht hoogwaardige trainingen verzorgen.

Wij werken onder andere samen met:

1.politie
2.brandweer
3.marechaussee
4.belastingdienst
5.rijkswaterstaat
6.immigratie
7.gemeenteadam
8.gemtilburg
9.gemweert
10.provgroningen
11.hollandsedelta
12.brabantwater
13.avl
14.treant
15.fransiscus
16.amphia
17.etz
18.umcg
19.bevolking
20.ggd
21.huisarts
22.campanula
23.amarant
website woningbouw
25.robertcoppes
26.diamant
27.kraamzorg
logo-dunamare website
29.legerdesheils
30.dela
31.brabantwonen
31.dekernen
32.woonveste
33.dealliantie
34.securitas
35.g4s
36.derechtspraak
37.srk
38.janssenjanssen
39.boitenluhrs
40.vestingfinance
41.achmea
42.bastrucks
43.ret
44.cheaque
45.fitforfree
46.willemii
47.trappers