Mentaal weerbaar

Open inschrijving training 'Mentale weerbaarheid'

Ervaar je regelmatig een hoge werkdruk? Ben je erg moe na een dag werken en zou je met meer energie naar huis willen gaan? Kun je de drukte van je werk niet altijd loslaten wanneer je thuis bent? Zou je jouw gedachten beter willen kunnen sturen zodat je tijdig en voldoende kunt ontspannen? Ervaar je bepaalde aspecten binnen je werk als stressvol of lastig en beperkt dit je in de jouw werkzaamheden? Zou je willen leren hoe je hier beter mee om kunt gaan? Zou je mentaal meer weerbaar willen zijn? Kun je een of meer van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is de training ‘mentale weerbaarheid' wat voor jou.

Reframe Mentale weerbaarheid blad 1
PDF

Download de folder 'mentale weerbaarheid'

Download 

In de tweedaagse training 'Mentale weerbaarheid' komt omgaan met stress aan bod, maar ook het doelmatig en planmatig blijven werken in een stressvolle of onverwachte situatie. Hierin behandelen wij ook het stellen van reële doelen en een optimaal spanningsniveau tijdens je werkzaamheden. Hierdoor kun je beter omgaan met een hoge werkdruk.

Training Reframe Open Inschrijving

2020
 • Volledige training van twee dagen
  Mentale weerbaarheid is een volledige training van twee dagen onder leiding van een professioneel trainer.
 • Individuele begeleiding
  Naast training in de groep wordt er gekeken naar de individuele behoeften.
 • Certificaat Bewijs van deelname
  U krijgt een Reframe Certificaat Bewijs van deelname.
 • Lunch en versnaperingen
  Een volledig verzorgde lunch met warme snack en de gehele dag koffie en thee zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
 • Nazorg
  Tot twee maanden na de training is er per email of telefonisch nog nazorg mogelijk indien gewenst.
 • Mogelijkheid tot verdieping
  Mogelijkheid tot deelname aan vervolg training(en) voor verdere uitdieping.

Inhoud training

De training is uitdagend, energiek, spannend en de link naar de praktijk van de deelnemers komt duidelijk naar voren. Anders dan tijdens een lezing (kennis) of instructie (vaardigheid) wordt de nadruk bij een training gelegd op gedrag. Gedrag dat bewust en onbewust zichtbaar wordt tijdens deelname aan de training. De tweedaagse training bestaat uit afwisselende werkvormen die aansluiten bij de verschillende leerstijlen van de deelnemers. Trainen is experimenteren, proberen, delen, reflecteren. Hierbij zijn vertrouwen en veiligheid in de groep cruciale factoren. Om deze reden werken wij dan ook met kleine groepen van maximaal 12 personen. Iedere deelnemer ontvangt individuele aandacht en krijgt persoonlijke handvatten aangereikt die bij hem/haar passen.

Uw resultaten na de training: U voorkomt ongezonde spanning en stress en zowel uw lichamelijke als geestelijke balans wordt versterkt.

Deze training kunt u ook individueel als coachingstraject volgen, klik hier voor meer informatie.

Inschrijven

Individueel inschrijven voor de tweedaagse training 'Mentale Weerbaarheid' op basis van open inschrijving komt op €790,00 inclusief btw, cursistenmateriaal en twee maal een goed verzorgde lunch. Daarnaast krijgt u na afloop van de training een certificaat Bewijs van deelname. U kunt zich direct inschrijven of meer informatie aanvragen door middel van het contactformulier.

U kunt ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken via: 013 580 1536.

Aan deze training zijn geen specifieke voorwaarden m.b.t. instroomeisen, vooropleiding en/of opleidingsniveau vereist.

direct inschrijven mentale weerbaarheid