Advies

Advies voor organisaties

Als organisatie bent u continu in beweging. Hierbij kunt u tegen knelpunten aanlopen. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met reorganisaties of nieuwe regels en/of protocollen die u wilt doorvoeren in het bedrijf. Ook kan het zo zijn dat u de samenwerking of communicatie van medewerkers binnen een team of afdeling wil verbeteren. Waar u ook mee bezig bent, u bent altijd op zoek naar mogelijkheden om uw personeel zo effectief mogelijk in te zetten. Reframe helpt u hier graag bij met een gedegen advies. Want waarom zou u het wiel opnieuw uitvinden als u kunt putten uit onze jarenlange ervaring en expertise?

header_test

Volledige ondersteuning

Samen met u maken wij uw vraagstuk, beleid of visie concreet. We komen tot een praktisch plan van aanpak. Dit is maatwerk. Hierbij bieden wij mogelijkheden voor ondersteuning gedurende het gehele traject. Van de eerste brainstorm tot de borging en evaluatie. Wij bieden advies rondom thema’s zoals:

- Agressiebeleid en veiligheidsmaatregelen.
- Crisismanagement
- (Complementaire) Samenwerking.
- Communicatie.
- Leiderschap.
- Teamprocessen.
- Personeelsmanagement, zoals vitaliteit,        werkdruk, welzijn en motivatie.
- Reorganisatie en verandermanagement.
- Omgaan met weerstand.
- Leren en ontwikkelen.

Van analyse tot advies

Ons organisatie advies gaat verder dan het opstellen van een beleid of protocol. Samen kijken we ook naar de pijnpunten binnen uw organisatie of bedrijf. Wat ligt er onderliggend aan het probleem? Wat leeft er bij de medewerkers? Wat is haalbaar binnen de werkomstandigheden? Welke mogelijkheden zijn er? We gaan op zoek naar de antwoorden op bovenstaande vragen. We brengen de onderste steen boven, zodat we gericht bedrijfsadvies kunnen geven. Vervolgens helpen wij u om optimaal en doelgericht te werken aan de implementatie van dit advies. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op voor organisatieadvies!

Certificering en kwaliteitskeurmerken

Reframe heeft het NRTO keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Sinds 2010 staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van btw aan te bieden. Voor meer informatie klik hier.

certificatenV2
Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.