Omgaan met lastig en agressief gedrag

Training 'Omgaan met lastig en agressief gedrag'

Bedreigingen, uitschelden, intimidatie en fysiek geweld. U kunt ermee te maken krijgen als u werkzaam bent met klanten en cliënten. Dit kan u onzeker maken of een gevoel van onveiligheid teweeg brengen. Hoe gaat u om met die gevoelens? Wanneer is het gedrag van de ander niet meer acceptabel? En is er binnen uw organisatie al een gemeenschappelijke norm bepaald? De training Omgaan met lastig en agressief gedrag biedt uitkomst.

certificaten

Meer weten?

Meer informatie of aanmelden kan via onderstaand contactformulier. U kunt ook bellen naar onderstaand nummer en vragen naar Jessica Vonk.

Inschrijven 'omgaan met lastig en agressief gedrag'

De training kan gevolgd worden door uw hele team. Maar wat als niet iedereen tegelijk aanwezig kan zijn? Of als u benieuwd bent naar ervaringen van anderen? Of als u een eigen ondernemeing heeft en deze training individueel wilt volgen? Dan kunt u zich individueel inschrijven voor de open training. De opdrachten zijn praktijkgericht en de geschetste situaties zijn herkenbaar. In de training is er veel ruimte voor uw persoonlijke ontwikkelpunten en besteden we ook aandacht aan de specifieke uitdagingen in uw werkveld. Deze brengen we voorafgaand aan de training in kaart door middel van een online vragenlijst.

Door middel van individuele oefeningen en groepsopdrachten op basis van het IK-WIJ-ZIJ principe leert u zichzelf zekerder te voelen tijdens het contact met de klant/cliënt. Het geeft u grip op de situatie, hoe spanningsvol deze ook is.

Benieuwd naar de onderwerpen die aan bod komen tijdens de training? Kijk op de algemene pagina van de training 'omgaan-met-lastig-en-agressief-gedrag'.

Benieuwd naar alle open inschrijvingen en data? Kijk op de algemene pagina van de open inschrijvingen 'open-inschrijvingen'.

Omgaan met lastig en agressief gedrag 1.3

Met deelname aan deze training kunnen professionals PE-punten behalen. Voor meer informatie informeer bij ons kantoor.

Schrijf u nu in via het contactformulier! Inschrijven 

Neem vrijblijvend contact met ons op