Omgaan met verward gedrag

Open inschrijving training 'Omgaan met verward gedrag'

Waarom een training in het omgaan met verward gedrag? De groep van mensen met verward gedrag is zeer divers. Het kunnen mensen zijn met verward gedrag door verschillende aandoeningen of beperkingen zoals: psychische stoornissen, dementie, mensen met een licht verstandelijke beperking maar ook alcohol en/of drugsgebruik kan verward gedrag veroorzaken. Deze training biedt hulp: door het tijdig herkennen en passend te reageren op personen met verward gedrag zorgt dat voor grip op jezelf en de situatie. De training 'Omgaan met verward gedrag' geeft u de tools en handvatten die u daarvoor nodig heeft, als (thuis) zorgprofessional, maar ook voor andere professionals met een publieke taak.

verward gedrag 1 klein
PDF

Download de folder "Omgaan met verward gedrag"

Download 

Training Reframe Open Inschrijving

 • Training met trainer en acteur
  Naast een ervaren en gecertificeerde trainer is er bij de training ook een professioneel acteur aanwezig waarmee u praktijkgericht kunt oefenen.
 • Individuele begeleiding
  Naast training in de groep wordt er ook de tijd genomen voor de individuele behoeften.
 • Certificaat Bewijs van deelname
  U krijgt een Reframe Certificaat bewijs van deelname.
 • Lunch en versnaperingen
  Een volledig verzorgde lunch met warme snack en de gehele dag koffie en thee zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
 • Nazorg
  Tot twee maanden na de training is er per email of telefonisch nog nazorg mogelijk indien gewenst.
 • Mogelijkheid tot verdieping
  Mogelijkheid tot deelname aan vervolg training(en) voor verdere uitdieping.

Inhoud training

De opdrachten zijn praktijkgericht en de geschetste situaties zijn herkenbaar. Bovendien is er veel ruimte voor uw persoonlijke ontwikkelpunten en besteden we ook aandacht aan de specifieke uitdagingen in uw werkveld. Deze brengen we voorafgaand aan de training in kaart door middel van een online vragenlijst. Door middel van individuele oefeningen en groepsopdrachten op basis van het IK-WIJ-ZIJ principe leert u zichzelf zekerder te voelen tijdens het contact met verwarde personen. Wij leren geen kunstjes aan maar trainen met uw individuele kwaliteiten en kunnen, dat maakt dat u deze training ook echt praktijkgericht gaat toepassen. Het geeft u grip op de situatie, hoe spanningsvol deze ook is.

Uw resultaten na de training: Het geeft u grip op de situatie, hoe spanningsvol deze ook is. Naast het bespreken van de verschillende ziektebeelden en stoornissen krijgt u tips om beter om te gaan met cliënten met verward gedrag.

Inschrijven

Prijs voor de eendaagse training 'Omgaan met verward gedrag' op basis van open inschrijving komt op €590,00 inclusief btw, cursistenmateriaal, koffie/thee en een goed verzorgde lunch, naast de uitgebreide intake om uw leerbehoeften goed in beeld te krijgen. Ook krijgt u na afloop van de training een certificaat Bewijs van deelname. U kunt zich direct inschrijven of meer informatie aanvragen door middel van het contactformulier.

U kunt ons tijdens kantooruren ook telefonisch bereiken via: 013 580 1536.

Het niveau voor deze training is minimaal hbo-niveau, zodat de deelnemer het trainingsniveau goed kan volgen.

direct inschrijven verward gedrag

Neem vrijblijvend contact met ons op