Overzicht workshops en trainingen open inschrijving.

Open inschrijving

De trainingen worden gegeven op basis van open inschrijving. De trainingsgroep bestaat uit mensen die zich allemaal individueel hebben aangemeld voor de training. U kunt ervaringen met elkaar uitwisselen en leert van de inzichten van anderen. De maximale groepsgrootte is 12 personen zodat er genoeg ruimte is voor een individuele benadering.

Prijs p.p. per training: €490,00

De trainers van Reframe hebben jarenlange ervaring met diverse trainingen, zoals agressie en persoonlijke ontwikkeling. Zij hebben uitdagende en doelgerichte trainingen samengesteld die bestaan uit individuele oefeningen, groepsopdrachten en praktijksimulaties. Hierbij staat uw eigen ontwikkeling centraal; voorafgaand aan de training gaan we daarom graag met u in gesprek over uw leerpunten, behoeften en huidige werksituatie. Na afloop van de training staat u steviger in uw schoenen, kunt u mensen en situaties beter inschatten en bent u in staat uw eigen spanning onder controle te houden. Kortom: de training is een verrijking voor uzelf, op persoonlijk en op zakelijk vlak!

Reframe's meest complete trainingen:

  • Volledige dag training met trainer én acteur.

  • Naast training in de groep wordt er ook individueel gekeken naar de behoeften.

  • Certificaat als deelnamebewijs.

  • Lunch en versnaperingen inbegrepen.

  • Tot twee maanden na de training per email nog nazorg mogelijk indien gewenst.

  • Mogelijkheid tot deelname aan vervolg training(en) voor verdere uitdieping.

Certificering:

Wij zijn een Cedeo erkend trainings- en opleidingsbureau, daarnaast zijn wij CRKBO aangesloten, aantrekkelijk voor niet BTW-plichtige bedrijven. Informeer bij uw werkgever, mogelijk hebben zij een trainings- of opleidingsbudget.

certificaten

Planning

De planning voor het voorjaar van 2019 is als volgt:

Training: Omgaan met lastig en agressief gedrag
Data: 5 april – 14 mei – 6 juni

Training: Omgaan met verward gedrag
Data: 11 april – 21 mei – 14 juni

Training: Mentale weerbaarheid
Data: binnenkort online

Informatie voor mantelzorgers:

De training 'omgaan met verward gedrag' heeft een directe relatie met de beperkingen van de zorgnemer omdat het uw deskundigheid bevorderd. Daarom kunt u deze kosten in vele gevallen achteraf declareren via het formulier 'bijkomende zorgkosten 2019' van SVB. Informeer hiernaar voorafgaande aan uw inschrijving bij het SVB kantoor in uw regio.

Voor meer informatie over ons cursus aanbod kunt u contact opnemen met ons kantoor via het contactformulier of telefonisch tijdens kantooruren.

Neem vrijblijvend contact met ons op