Coaching

Groepscoaching of individuele begeleiding.

Coaching van Reframe is een investering in uzelf; u komt tot inzichten die u verder brengen en die helpen uw ambities waar te maken. U leert uw kwaliteiten optimaal te benutten en het beste uit uzelf te halen. En maakt u een ontwikkeling door, individueel of in een team.

Hoe werkt het traject?

Het veranderen van denkpatronen, verruimen van inzichten en losweken van hardnekkige valkuilen gaat niet vanzelf. Daarom gaat onze unieke werkwijze verder dan het aanleren van vaardigheden en technieken. Onze coaches begeleiden u van het begin tot het eind van een ontwikkeltraject. Ze brengen beperkingen en kwaliteiten aan de oppervlakte, zorgen voor reflectiemomenten, focussen op zelfsturende processen en evalueren met u en uw bedrijf.

Coachingtrajecten voor teams of individuele begeleiding.

Reframe biedt verschillende coachingtrajecten aan. Daarbij maken wij het onderscheid tussen individuele begeleiding en teamcoaching. We passen elk traject aan op uw individuele wensen en leerpunten, en natuurlijk op de cultuur van uw bedrijf.

Locatie

Het is mogelijk om zowel individuele - als groepscoaching incompany / inhouse bij u op de (werk) locatie verzorgd te krijgen, maar andere locaties zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Voor alle opties met betrekking tot de coaching en locaties kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

Informeer naar onze coachingsmogelijkheden!

coaching
Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Individuele coaching: 

Teamcoaching:

Coachingstraject 2.0

Coachings traject

Lees meer 
vierkant 8 klein_intervisie

Intervisie

Lees meer 

Certificering en kwaliteitskeurmerken

Sinds 2008 is Reframe een door Cedeo erkend opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Tevens heeft Reframe het NRTO keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Sinds 2010 staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van btw aan te bieden. Voor meer informatie klik hier.

certificaten