Werken bij Reframe

Bij Reframe doen wij er alles aan om dagelijks het maximale uit onszelf te halen. Dit willen wij bereiken door hard te werken en open te staan voor ideeën van collega’s. Werken bij Reframe betekent ruimte om met jouw talent input te leveren en verder te ontwikkelen. Dit geldt voor zowel het personeel op kantoor, als voor onze trainers en acteurs.

Kan jij jezelf terugvinden in deze kernwaardes? Wil jij daarbij dagelijks een bijdrage leveren aan het motiveren en helpen van mensen, teams en organisaties? Werk jij graag in een platte organisatie waar de lijntjes kort zijn? Kijk dan snel tussen onze vacatures.

Staat er op dit moment een specifieke vacature niet tussen? Bij Reframe wordt er altijd geluisterd naar een enthousiaste open sollicitatie!

Als we een open sollicitatiebrief ontvangen, dan kijken wij bij de afdeling die zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of misschien binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Als er geen geschikte vacature is, dan is het mogelijk dat we jouw brief nog gedurende 6 maanden bewaren. Je krijgt daarvan altijd schriftelijk bericht. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen wij contact met je op. Is dat niet het geval, dan wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor een actuele database.

Open solliciteren kan door je sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae per e-mail te verzenden naar info@reframe.nl Wij nemen altijd contact op binnen vijf werkdagen na het ontvangen van je motivatie om je te informeren over de voortgang.

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.