certificering en kwaliteitskeurmerken

Certificering en kwaliteitskeurmerken

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij Reframe hoog in het vaandel. Wij streven er immers naar om het beste uit organisaties, teams, mensen én onszelf te halen. Tot onze trots heeft deze gedrevenheid geleid tot onderstaande kwaliteitskeurmerken:

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Cedeo

Sinds 2008 is Reframe een door Cedeo erkend opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Cedeo is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken.

Op basis van een klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten.

Cedeo-erkenning vindt plaats wanneer een opleidingsinstituut elke twee jaar voldoet aan diverse, zowel kwantitatieve als kwalitatieve, criteria. Zo dient binnen het door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek minimaal 80% van de opdrachtgevers 'tevreden tot zeer tevreden' te zijn over onze dienstverlening, de samenwerking met de organisatie en de behaalde resultaten.

Wij zijn hier erg trots op en stellen de relatie tussen klant en Reframe dan ook centraal.

cedeo_klein

NRTO

Sinds 2018 is Reframe ook erkend door het NRTO. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. De basis van het NRTO-keurmerk bestaat uit acht kwaliteitseisen, een NRTO-lid:

• Is transparant over zijn product of dienst.

• Is helder over de leeruitkomsten van opleidingen en trainingen.

• Meet de klanttevredenheid.

• Komt gemaakte afspraken na.

• Zet deskundige docenten, trainers en adviseurs in.

• Investeert in de deskundigheid van zijn personeel.

• Heeft zijn processen op orde.

• Streeft naar continue verbetering.

Het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Algemene Voorwaarden | NRTO
Eisen van de gedragscode voor leden van de NRTO | NRTO

nrto_klein

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt of opleidingsinstituten aan kwaliteitseisen voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen.

Toetsing vindt plaats door middel van een uitgebreide audit. Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van btw aan te bieden.

Als gevolg van de positieve afronding van de audit staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register.

crkbo_klein_wit

Neem vrijblijvend contact met ons op