Wat doet Reframe?

Al sinds 1997 is het onze missie om mensen, teams en organisaties te motiveren en te helpen om het beste uit zichzelf te halen en hun professionele doelen te bereiken. Iedere dag staan we voor u klaar met een divers team bestaande uit trainers, acteurs, adviseurs, ontwikkelaars en planners. Samen zijn wij Reframe.

Onze ontwikkeltrajecten geven wij vorm vanuit het DNA van Reframe en de behoeften van de opdrachtgever. Die aanpak werkt. De voorbije jaren verzorgden wij training, coaching en advies bij duizenden professionals werkzaam in de zorg, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Ferry-website1

Ferry van Mourik, directeur Reframe.

Werkwijze van Reframe.

Onze ervaring leert dat onderstaande elementen (DNA) samen zorgen voor een optimale aansluiting bij de deelnemer en daarmee het effect van de training bevorderen. De kracht van onze werkwijze is het feit dat onze trainers en coaches zich begeven op het gedragsmatige vlak en zich niet alleen concentreren op het niveau van kennis en vaardigheden. Dit bevordert de transfer naar de daadwerkelijke werkomgeving en daarmee het resultaat van de training.

Alle handvatten en interventietechnieken die Reframe aanbiedt hebben hun effectiviteit bewezen in zowel de praktijk als in wetenschappelijk onderzoek.

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

certificaten

Het DNA van Reframe

icon_diamant2
Individuele kwaliteiten

De diamant in ons logo staat symbool voor een individu met vele kwaliteiten, de vele facetten van een diamant. Deze kwaliteiten worden echter nog niet altijd volledig benut. De diamant kan nog geslepen of opgepoetst worden. Wij van Reframe helpen deze kwaliteiten naar boven te halen en toepasbaar te maken, óók in lastige of spanningsvolle situaties. Dit door middel van het “Reframen” van een situatie; het vanaf een ander perspectief bekijken van een situatie. Wij leren dus geen algemene “kunstjes” aan, maar bieden ieder individu persoonlijke handvatten, waardoor deze sneller toegepast kunnen worden in de praktijk.

icon_maatwerk2
Maatwerk

Reframe besteedt ruime aandacht aan het afstemmen van een traject op de wensen en voorwaarden van de opdrachtgever, maar daarnaast ook op de werksituatie, het beginniveau, de functie en individuele leervragen van de deelnemers. Dit door middel van een uitgebreid afstemmingsgesprek, het inkijken binnen de organisatie, het selecteren van de juiste trainer of coach, een online intake en inventarisatie van de leervragen dan de deelnemers.

icon_praktijk3

Praktijkgerichtheid

Reframe hecht grote waarde aan de praktische toepasbaarheid van de leerstof en staat voortdurend stil bij de transfer hiervan. Dit door middel van een doelgerichte en interactieve opzet, casuïstiek en eventueel het gebruik van een professioneel trainingsacteur. Onze trajecten worden uitgevoerd door vaste gedragstrainers en coaches die zelf ruime praktijkervaring hebben binnen het thema van de training, coaching of het advies en die inzicht hebben in het werkveld van de deelnemers. Daarnaast bieden wij na afloop van de training of coaching verschillende mogelijkheden ter begeleiding of bevordering van de implementatie.