Mentale weerbaarheid

Open inschrijving training 'mentale weerbaarheid'

In de training “mentale weerbaarheid” komt omgaan met stress aan bod, maar ook het doelmatig en planmatig blijven werken in een stressvolle of onverwachte situatie. Hierin behandelen wij ook het stellen van reële doelen en een optimaal spanningsniveau tijdens je werkzaamheden. Hierdoor kun je beter omgaan met een hoge werkdruk.

Voor wie is de training 'mentale weerbaarheid'?

Ervaar je regelmatig een hoge werkdruk? Ervaar je bepaalde aspecten binnen je werk als stressvol of lastig en beperkt dit je in de jouw werkzaamheden? Zou je willen leren hoe je hier beter mee om kunt gaan?

Ben je erg moe na een dag werken en zou je met meer energie naar huis willen gaan? Kun je de drukte van je werk niet altijd loslaten wanneer je thuis bent? Zou je jouw gedachten beter willen kunnen sturen zodat je tijdig en voldoende kunt ontspannen?

Kun je een of meer van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan is de training ‘mentale weerbaarheid' wat voor jou.

Meer weten?

Meer informatie of aanmelden kan via onderstaand contactformulier. U kunt ook bellen naar onderstaand nummer en vragen naar Jessica Vonk.

mentale weerbaarheid

Werkwijze training Reframe

Binnen onze manier van trainen gaan wij uit van de volgende voorwaarden:

In een training staat beleven en ervaren centraal, theorie wordt op een praktische manier ingezet. Een training is uitdagend, energiek, spannend en de link naar de praktijk van de deelnemers komt duidelijk naar voren. Anders dan tijdens een lezing (kennis) of instructie (vaardigheid) wordt de nadruk bij een training gelegd op gedrag. Gedrag dat bewust en onbewust zichtbaar wordt tijdens deelname aan de training/workshop.

Een training bestaat uit afwisselende werkvormen/oefeningen die aansluiten bij de verschillende leerstijlen van de deelnemers. Trainen is experimenteren, proberen, delen, reflecteren. Hierbij zijn vertrouwen en veiligheid in de groep cruciale factoren. Om deze reden werken wij dan ook met kleine groepen van maximaal 12 personen. Iedere deelnemer ontvangt individuele aandacht en krijgt persoonlijke handvatten aangereikt die bij hem/haar passen.

Benieuwd naar alle open inschrijvingen en data? Kijk op de algemene pagina van de open inschrijvingen 'open-inschrijvingen'.

certificaten
Schrijf u nu in via het contactformulier! Inschrijven 

Neem vrijblijvend contact met ons op