Natraject training

In de optiek van Reframe eindigt een traject niet wanneer de laatste training is gegeven. In het natraject is het juist belangrijk dat wij samen met u als opdrachtgever in contact blijven staan.

Bij Reframe wordt het natraject minstens zo belangrijk ervaren als het voor- en hoofdtraject. Wij zien deze fases liever samen als één opleidingstraject. In het natraject, of anders gezegd eindfase, zorgen wij er samen met u als opdrachtgever voor, dat de geleerde kennis ook geborgd wordt. Wordt dit niet gedaan? Dan halen uw mensen niet het optimale rendement uit het opleidingstraject en u als opdrachtgever ook niet.

De eindfase van het traject wordt afgesloten met een mondelinge evaluatie. Vanuit deze gesprekken dragen wij altijd aan wat volgens ons de meest effectieve vervolgstappen zouden zijn en hoe u die zou kunnen inrichten.

Na het afronden van het traject blijven wij minimaal drie maanden beschikbaar voor het stellen van vragen. Loopt u ergens tegen aan of wilt u toch nog even sparren over een kwestie waar u mee zit? Wij zijn er voor u. Wij zoeken altijd naar manieren om u ook na het traject zo effectief mogelijk te ondersteunen.

Daarnaast hebben wij binnenshuis een toolkit ontwikkeld. Deze kan door opdrachtgevers worden besteld. De toolkit bestaat uit informatieve individuele- en groepsopdrachten die aansluiten op het onderwerp. Op deze manier kan er binnenshuis de materie op eenvoudige wijze worden aangehaald. De toolkit is zo ontwerpen dat deze op de specifieke wensen van de opdrachtgever kan worden ingericht.

Schroom niet om ons te bellen voor vrijblijvende informatie of een koffieafspraak. Dan vertellen wij met alle plezier meer!

Ferry van Mourik Directeur en oprichter Reframe

2019 logo vrijstaand 1

Volg Reframe op social media: