Individueel op maat gesneden gedragstrainingen

Ieder mens beschikt over unieke kwaliteiten. Reframe helpt al meer dan twintig jaar individuen, teams en organisaties om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Binnen onze persoonlijke en individueel op maat gesneden gedragstrainingen, staat ervaren en reflecteren centraal. Wij geven individugerichte handvaten, om het geleerde toe te kunnen passen in de praktijk.

vierkant 14 coaching on the job

Reframe besteedt ruime aandacht aan het afstemmen van een coachingstraject op de wensen en voorwaarden van de opdrachtgever, maar daarnaast ook op de werksituatie, het beginniveau, de functie en individuele leervragen van de deelnemer.

Dit door middel van een uitgebreid afstemmingsgesprek, het eventueel inkijken binnen de organisatie, het selecteren van de juiste trainer of coach, een optionele online intake en inventarisatie van de leervragen dan de deelnemer.

Individuele coaching is zinvol voor iedereen die is geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en in de verbetering van zijn of haar functioneren, zowel op het werk als in het privéleven. Individuele coaching is geschikt als u doelgericht, concreet en in een veilige setting met uw eigen vraagstuk aan de slag wilt. Het draait het om uw motivatie. U bent en blijft eigenaar van het coachingsvraagstuk. Coaching werkt immers alleen als u er voor kiest om zelf te willen veranderen. Wij begeleiden u graag.

Meer weten?

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u meer te weten komen? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Certificering en kwaliteitskeurmerken

Sinds 2008 is Reframe een door Cedeo erkend opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Tevens heeft Reframe het NRTO keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Sinds 2010 staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van btw aan te bieden. Voor meer informatie klik hier.