Waarom e-learning?

De training ‘Omgaan met lastig en agressief gedrag’ is nu ook online te volgen!

Blended learning, een online workshops of online trainingen: ook in deze tijden dat het vanwege capaciteitsproblemen wellicht moeilijk is om personeel vrij te roosteren voor trainingen is het mogelijk om uw werknemers een ontwikkeltraject op maat te bieden! Agressie en lastig gedrag nemen toe in de huidige samenleving wat onzekerheid en frustratie kan brengen. Reframe biedt dit online programma zodat uw medewerkers de tools krijgen om daar op een professionele manier mee om te kunnen gaan.

Deze organisaties gingen u al voor:

Tijdsbesparing en eigen tempo leren.

Naast minder plannen en tijdsbesparing voor de werkgever biedt de online theorie training ook voor de individuele deelnemers voordelen. Zij kunnen de theorie zelf indelen en geheel in eigen tempo doornemen, waardoor er een betere opname van de leerstof ontstaat. De lessen zijn opgebouwd in alle leerstijlen, waardoor een juiste mix is ontstaan voor optimaal leren voor iedereen. Omdat Reframe telefonisch en via de e-mail klaarstaat voor het beantwoorden van vragen aangaande de training, blijft de service van de directe feedback intact.

Maatwerk?

Het is ook mogelijk om een maatwerk E-learning traject te ontwikkelen voor uw organisatie. De E-learning wordt geheel op maat gemaakt. Zo bent u verzekerd van een optimale praktijkgerichte training voor uw medewerkers. Niet alleen de leerdoelen van uw organisatie en het team maar ook de individuele leervragen van de deelnemers worden in de online training meegenomen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor een optimale borging van de lesstof!

Het is daarnaast ook mogelijk uw leermamangementsysteem aan de E-learning te koppelen zodat uw medewerkers direct het E-learning programma kunnen volgen vanuit hun leeraccount en u de voortgang automatisch in het systeem krijgt! Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Sinds 2008 is Reframe een door Cedeo erkend opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Tevens heeft Reframe het NRTO keurmerk. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Sinds 2010 staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van btw aan te bieden. Voor meer informatie klik hier.

certificaten